Tuesday, November 9, 2010

Bij-Mu

Cica socoteala din tirg nu se potriveste cu cea de-acasa!
Si eu... ma sacotii sa fac intr-un fel, si acu ma schimb a doua oara.
Mai m-am gindit... si nu am sa scriu in fiecare zi, asa ca le pun acu gramada aici.

1. Asta este preferatul tuturor, asa ca-l pun primul:


 
2. Iar asta este preferatul meu:

Cind am vazut prima oara ceva asemanator, mi-a placut atit de tare ca l-as fi putut taia afara din monitor ca sa am si eu.
Am si un pandantiv la fel, doar un pic mai mare ca lungime, insa inca nu l-am prins pe snur. Adevarul e ca am uitat complet de el... doar acum, in timp ce scriam post-ul acesta, mi-am amintit.
Nu stiu altii cum sint, dar eu... tare uituca mai sint!

3. Bratara asta este unicat. Normal, elementele componente pot sa le mai refac, dar niciodata cu aceleasi margele. Aici am pus doua "love knot" care mie mi-au placut tare cind le-am vazut prima oara, dar nu stiam cum se fac. Mi-am imaginat altceva, dar pina la urma m-am prins.
4. Astia sint cercei din love knot, care ar merge cu bratara de mai sus.

5. Si pandantivul asta este unicat, din aceleasi motive ca bratara. Este prins pe un snur negru, dupa cum se si vede un picut in poze.6. Iar aici sint cerceii coiled. La prima vedere ai zice sa sint tare simpli, dar trebuie sa privesti detaliile. Au rasucitura aia pe tortite, tortite care la rindul lor au o forma aparte, nu sint cele clasice pe care le gasesti in magazine. Iar margiutele albastre au la baza prinderea aceea tot cu rasucitura, sa se potriveasca cu restul.

Cam asta ar fi pentru inceput. Sper sa revin iute-iute si cu alte chestii si chestioare, cu bijuterii dar nu numai, toate facute de mine. Atit de total "handmade" incit nu folosesc din comert nimic, nici tortite pentru cercei, nici inchizatori pentru bratari sau lanturi.

Acu ca mi-am terminat treaba si se facu si vreme faina, poate merg o tura cu motorul!

Thanks for visiting my blog!

Daca v-a placut [sau nu], daca vreti sa imi transmiteti sau sa ma intrebati ceva, puteti lasa un comentariu sau, mai privat, sa imi scrieti un mail.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...